По-добър немски

Каквито и да са плановете ви за бъдещето - немският език отваря много врати и създава нови възможности. Да учите немски означава да придобиете умения, с които може да подобрите качеството на вашия живот в професионален и личен аспект.

Независимо, дали сте начинаещ или разполагате със сериозни познания по немски език – като германка, живуща повече от 20 години в България, преподавам родния си език, съобразявайки се със специфични български езикови „препъни-камъни“. С образованието си като учител по немски език ви предлагам персонализирано обучение за всички нива по Европейската референтна езикова рамка (от А до С).

В гр. Благоевград с моята подкрепа си създавате своята „преднина чрез немския“. Ще ви преподавам индивидуално, съобразено с вашите способности, потребности и темпо на учене.

Още от първия час се говори активно на немски. Автентичното и креативното ми езиково преподаване развива устойчив езиков прогрес, вашата любознателност и мотивация като учащ.

Индивидуалната работа с вас гарантира нужното внимание за постигане на личните ви цели.

Ангажиментът ми към учащия продължава дори и след приключване на часовете на обучението. Ще полагам усилия да продължим контактите си с вас и да ви давам възможност устойчиво да затвърдите, задълбочите и усъвършенствате знанията си по немски език.

При интерес се свържете с мен по имейл или телефон.

Powered by: sslavkov.eu